Despre noi

Despre noi

Pensiunea agroturistica Diana este amplasata in comuna Magura de Buzau, intr-un cadru natural ce ofera bucurie si relaxare.Oferim servicii de cazare si inchiriere ATV-uri si UTV-uri pe trasee catre obiective turistice, cu ghid. Camerele sunt spatioase si au fiecare balcon sau terasa si baie proprie.Cele doua cladiri ofera fiecare cate 4 camere, spatiu de socializare, spatiu de luat masa, bucatarie si terasa proprie. Aveti la dispozitie gratar si foisor situate in curtea generoasa precum si gradina frumos decorata de flori.In functie de anotimp gasiti fructe: mere, prune, gutui si nuci.

Serviciile noastre

Cazarea se poate face in 7 camere duble cu pat matrimonial, baie proprie si balcon/terasa si 1 camera tripla cu baie si balcon.

Camere sunt dispuse in doua cladiri in aceeasi curte la o distanta de 8 m una de cealalta:cladirea pensiunii si a bungalowului.

In perioada sarbatorilor cele 2 cladiri se inchiriaza integral pentru minim 3 nopti.Pentru oferta de pret si detalii, trebuie sa ne contactati prin formularul de contact sau telefonic.

Confort

Relaxare

Liniste

Natura

Facilitati oferite

Inchiriere ATV si UTV

Pentru inchiriere, punem la dispoziția clienților noștri ATV-uri si UTV-uri cu 2 locuri. Modelele cu care vom cutreiera pădurile sunt de ultimă generație, fiabile, ușor de condus chiar și de către cei mai puțin experimentați, și perfecte pentru orice drumeție.

Cu dumneavoastră, în orice moment al plimbării, va fi ghidul nostru de aventură, ghid care vă va conduce pe cele mai frumoase trasee dar și pe cele mai aventuroase, în funcție de experiența dumneavoastră. Ghidul nostru va avea grijă ca dumneavoastră să vă bucurați din plin de aventura .

Vecinatati :

  1. Tabara de sculptura Magura 10 km
  2. Manastirea Ciolanu 10 km
  3. Vulcanii Noroiosi 18 km
  4. Trovantii de la Ulmet 20 km
  5. Barajul de la Siriu 65 km

Cum ne gasesti: